D E S P R E  N O I

                        Suntem o agentie de marketing si entertaniment cu un concept nou si unic in Romania, deoarece combinam atat cunostintele legate de organizarea tehnica a unui eveniment cand vine vorba de Sonorizari, Videografie, Fotografie, cameramani, sisteme de lumini profesionale pentru evenimente, cat si partea de creatie si studio venind in ajutorul dvs. cu tot ceea ce tine de elemente digitale de grafica si concept, elementul principal de lucru fiind cunoasterea si dezvoltarea complexitatii clientilor nostri. Va invitam sa cititi mai jos, pentru a face un exercitiu de imaginatie legat de misterele creierului uman:

              Toate cercetarile neurologice legate de puterea de calcul a creierului uman sunt inca inexacte, insa putem face un excercitiu de imaginatie legat de miturile folosirii capacitatii creierului intr-o proportie de aproximativ 10%, cu cateva exceptii, binenteles ca Albert Einstein, Nikola Tesla, Ludwig van Beethoven, care si-au folosit, conform mitului 15%.

Ce ar fi daca ne-am folosi creierul in proportie de… 25%? In mod sigur, am fi genii! Am avea un control desavarsit asupra tuturor muschilor si a organelor interne in mod constient, intrucit am putea sa dam ordine directe fiecarui muschi sau organ in parte.

                Totodata, am beneficia de capacitatea de a opera calcule matematice complexe si de a invata la perfectie orice limba straina in mai putin de o zi sau doua.

              La 50% am descoperi un spectru nou de perceptii extrasenzoriale, posibilitatea de a vedea tot spectrul de lumina sau capacitatea de a simti modificariile gravitationale si electromagnetice ale planetei noastre.

           La 75% am putea efectua mai multe operatii complexe simultan, in timp ce am levita, am rezolva concomitent 3000 de probleme matematice, am descoperii simultan mecanismul a cel putin 100 de limbi uitate bazandu-ne doar pe cateva izvoare istorice, sau am proiecta si inventa tehnologii radicale si asta in maxim 2 minute.

             La 100% capacitate am putea calatori si am putea sa ne automodificam la nivel molecular si cuantic, iar dupa... cu siguranta am muri de plictiseala, pentru ca nu am mai avea nimic de descoperit!

 

               Pentru cei care nu au ajuns inca la nivelul calatoriei cuantice va propunem o serie de solutii tehnice si artistice pentru evenimentele si companiile dvs.

 

 

 Acest site este propietatea SVF Studio . Toate drepturile rezervate © 2011 - 2017