F O T O G R A F I E

                     Cuvantul ‘fotografie’ are la origine doua cuvinte provenite din limba greaca: [φῶς] - phōs care se traduce ca ‘lumina’ si [γραφις] - graphis care se traduce ca ‘a scrie’. Literalmente se poate traduce prin ‘scriere cu lumina’.In vorbirea curenta se mai foloseste termenul de imagine foto.

                   Aceste fenomen de ‘scriere cu lumina’ a fost observat inca din secolul al III-lea i.Hr. cand Aristotel a descoperit faptul ca daca se realizeaza o gaura intr-o cutie, pe peretele opus acesteia se va forma o imagine reala, insa rasturnata.

Carol Pop de Szathmary este considerat parintele fotografiei din Romania.

              In zilele noastre fotografia are foarte multe aplicatii, de la fotografii de produs, nunti, botezuri, conferinte, concerte, simpozioane, zile de nastere pana la fotografii de studio unde luminile si temperatura sunt controlate.

   Pentru achizitionarea serviciului optim necesar evenimentului dvs. nu ezitati sa ne contactati la categoria CONTACT pentru a stabili o intalnire cu unul din specialistii nostri in event planning si faceti organizarea evenimentului dvs. o placere!

F O T O M A R T U R I I     M A G N E T I C E

C A B I N A   P H O T O B O O T H

E V E N I M E N T E

                    Vrei ceva nou, senzational, sa-ti surprinzi invitatii? Toti ne dorim ca nunta sau botezul sa fie cel mai frumos eveniment, iar cu fotografiile magnetice te vom ajuta sa iti atingi scopul.Marturiile magnetice sunt cadoul ideal pentru invitatii tai!Marturia magnetica se poate lipi pe frigider sau pe orice suprafata metalica.

 

                     Pozează în fața unui touchscreen interactiv si fii în centrul atenției! Lumini, camere DSLR, fundaluri si accesorii de recuzită amuzante îți vor ține petrecerea în toi! Cu noi nu alegi doar un studio foto mobil, ci servicii foto-video profesionale !

 

                     Ne place seriozitatea si organizarea, iar un eveniment reusit are nevoie de acestea din ambele parti, atat din partea noastra, cat si din partea clientului.

Pasiunea si devotamentul nostru sunt transpuse in fiecare fotografie, in fiecare clipa petrecuta impreuna, in tot ce inseamna comunicare pe parcursul colaborarii noastre.

 

 

       Pentru a vedea activitatea companiei noaste va invitam sa urmariti pe Facebook galeria lucrariilor noastre.

 Echipamente utilizate:

 Acest site este propietatea SVF Studio . Toate drepturile rezervate © 2011