V I D E O G R A F I E

                       Se poate spune ca videocamera este un aparat foto complex care are posibilitatea sa inregistreze una dupa alta fotografiile, care acum se numesc fotograme, avand un mecanism de transport sacadat al peliculei fotosensibile, putand inregistra fazele sucesive ale miscarii. Mecanismul consta intr-o portita de expunere, grifa si canale de ghidaj.

Mecanismul de transport sacadat al peliculei este pus in miscare printr-un dispozitiv cu arc sau cu motor electric.

Initial aparatele inceputurilor cinematografiei erau puse in miscare manual. Carcasa aparatului poate fi izolata si fonic pentru a nu se auzi mersul aparatului, in conditiile filmarilor in studiouri.

Concluzia este ca in lumea cinematografului, arta si industria pot conlucra si ceea ce este mai important, se completeaza reciproc, autosustinandu-se.

                     Este industria in care visatorul, artistul si omul tehnic se intalnesc sub acelasi acoperis si unde depinde numai ca cel care investeste capital sa se orienteze catre un scenariu acceptat de public pentru nevoia lui, iar cel care foloseste scenariul pentru ca productie sa se ridice prin realizarea ei la cerinta aceluiasi beneficiar, publicul.

El este cel care in intunericul salii poate fi vrajit de lumina ecranului privind filmul, apreciindu-l sau nu.

                     De-a lungul timpului videocamerele au evoluat de la pelicula la casete VHS, discuri si actual pe stick sau SDD. Exista numeroase tipuri de productii videografice de la filmarea si montajul unei nunti cu unul sau mai multi cameramani, la productii publicitare, videoclipuri, spot-uri, spoof-uri, iar ceea ce este cel mai interesant este ca fiecare productie este unica, serviciul de videografie fiind unul de creatie si originalitate.

Pentru a vedea cateva din lucrariile noastre puteti accesa canalul nostru de youtube

E V E N I M E N T E

S E R V I C I I     P O S T P R O D U C T I E

D R O N A

                     Oferim filmari aeriene la rezolutii 4k , imagini stabilizate prin gimbal-uri de ultima generatie. Fie ca este vorba despre un filmulet de prezentare sau un videoclip.Filmarile cu drona se pot face in diverse domenii civile acolo unde avioanele sau elicopterele normale nu pot ajunge sau pot cu costuri foarte mari: turism, agricultura, constructii, imobiliare, asigurari, publicitate, diferite evenimente.

M A C A R A

                     Cu o a doua camera video montata pe macara, rezultatele sunt cu spectaculoase, filmarea transformandu-se in una dinamica si plina de energie. Macaraua video surprinde miscarile naturale ale celor din jur, filmand de la nivelul solului pana la o inaltime de de 3-4 metri, rotindu-se 360 de grade, panoramic.

                 Filmarea evenimentului dvs se realizeaza cu camera una sau mai multe camere in functie de dimeniuni si cerinte.Tehnologia High Definition reprezinta o imbunatatire substantiala in calitatea filmarilor publicului larg. In clipa de fata televizoarele full HD 3D si 4K sunt din ce in ce mai raspandite si mai accesibile.

                 SVF STUDIO are ca obiect principal de activitate postproducţia pentru filmul artistic şi documentar, dar şi pentru programe media şi televiziune.

                 In cadrul echipei noastre avem membrii instruiti in arta editarii filmuletelor , acestia fiind capabili sa imbine, sa taie, sa adauge efecte cadrelor pentru ca produsul final sa satisfaca pana si pe cei mai pretentiosi critici.

 

 Echipamente utilizate:

 Acest site este propietatea SVF Studio . Toate drepturile rezervate © 2011