Daca planuii o lansare de produs pentru clientii dvs., sau o conferinta pentru angajati, diverse simpozioane, etc, va stam la dispozitia dvs.

 

                  Inchiriem mobilier pentru diverse evenimente, oferim o arie larga de produse din care puteti alege produsul de care aveti nevoie pentru evenimentul dvs.

 

      Pentru prezentarile care necesita un aranjament mai pretentios va stam la dispozitie cu pupitre de dj deosebite care vor da o alta clasa evenimentului dvs.

 

 

             Va punem la dispozitie canapele usor de montat si amplasat la orice tip de eveniment cu posibilitatea de a va selecta culoarea huselor.Pentru mai multe detalii legate de transport si logistica nu ezitati sa contactati unul din specialistii nostri.

 

Televizorul cu stand mobil este o solutie foarte utila pentru prezentari de mici dimenisiuni unde nu este necesara montarea ecranelor mari.

 

                   Pentru prezentarile care necesita o suprafata de afisaj ridicata, va putem pune la dispozitie videoproiectoarele nostre de cea mai inalta calitate si de asemenea cu supravegherea tehnica adecvata.

 

 

I N C H I R I E R I     M O B I L I E R

               Va punem la dispozitie barul mobil, usor de transportat si simplu de montat, rapid si eficient, cu atenta supraveghere a unuia dintre expertii nostri, ofertele fiind variate, in functie de preferintele dvs., punandu-va la dispozitie tehnicieni si barmani profesionisti.

 Echipamente utilizate:

 Acest site este propietatea SVF Studio . Toate drepturile rezervate © 2011