Lumina este stimulul care actionand asupra retinei din ochi produce senzatia vizuala. Din punct de vedere fizic, lumina este o radiatie electromagnetica; pentru a fi perceputa de om ea trebuie sa aiba anumite caracteristici: frecventa trebuie sa fie cuprinsa intre limitele sensibilitatii vizuale ale receptorilor fotosensibili din retina, iar intensitatea trebuie sa depaseasca pragul de sensibilitate al acestora. In sens larg se poate folosi termenul de "lumina" si pentru radiatii electromagnetice invizibile pentru om, ca de exemplu, lumina infrarosie sau cea ultravioleta.Lumina impreuna cu temperatura fac parte din factorii ecologici.

                      In industria de entertainment aceasta si-a facut cunoscuta aparitia prin inventia dispozitivelor de iluminat artificial, ce au fost concepute pentru a sprijini toate sectoarele de activitate ale domeniului de profil, iar cu ajutorul cercetarilor avansate in domeniul tehnologic si fiind intr-o permanenta dezvoltare, aceste echipamente au cunoscut o evolutie fulminanta, in special, in ultimii 20 de ani.

 

 

L U M I N I

                              Pentru achizitionarea serviciului optim necesar evenimentului dvs. nu ezitati sa ne contactati la categoria CONTACT pentru a stabili o intalnire cu unul din specialistii nostri in event planning si faceti organizarea evenimentului dvs. o placere!

G H E A T A     C A R B O N  I C A

S P U M A

L U M I N I S T

                         Masina de gheata carbonica emite fum alb inofensiv care va crea o un strat de ceata care ramane la nivelul picioarelor voastre in timpul dansului sau la servirea tortului. Fumul greu este utilizat in domeniul industriei de divertisment.

 

 

                         Un efect special deosebit este reprezentat de Confetti , acestea fiind bucatele rotunde de hartie de diferite culori , care se împrastie la baluri si la petreceri deasupra participanților.

 

 

                         Importanta unui luminist pentru un eveniment complex care necesita o infrastructura bogata este cruciala reusind sa creeze un spectacol deosebit

 

 

 

                         Un efect deosebit care destinde atmosfera la orice pool party , stadion sau locatie outdoor

 

 

C O N F E T  T I

 Echipamente utilizate:

 Acest site este propietatea SVF Studio . Toate drepturile rezervate © 2011