D E S P R E  N O I

                        Intr-o piata in care timpul si eficienta inseamna tot , gasirea tuturor echipamentelor si serviciilor necesare desfasurarii unui eveniment insemna colectarea lor de la diversi furnizori , de aceea SVF Studio a venit cu un pachet integrat de servicii special pentru economisirea timpului legat de inchirierea de echipamente pentru evenimente.Pentru ca stim cat este de solicitanta organizare unui eveniment, ne-am propus sa va scutim de orice grija si orice consum inutil de timp pentru gasirea solutiilor optime in aceasta privinta , astfel, odata plasata comanda si incheiat contractul, va puteti vedea linistiti de celelalte aspecte ale organizarii evenimentului pentru ca noi avem grija de transport, montaj, asezare pe pozitie, personal , intretinere si demontaj cuprinzand toate aspectele unei infrastructuri complete.

                        Cand spunem infrastructura completa ne referim la servicii profesionale de sonorizare , videografie si filmari evenimente , fotografie si studio , mobilier evenimente format din canapele , bar mobil , televizor , videoproiectie , pupitru de dj si diferite schele pentru lumini sau alte aplicatii.

Furnizarea acestor servicii este activitatea noastra exclusiva ! Aceasta ne-a permis sa ne canalizam catre crearea unei importante infrastructuri logistice continand o varietate mare de produse in cantitati ce pot satisface majoritatea evenimentelor , fie ele concerte, conferinte, petreceri corporate si private , botez sau nunta.

 

 

                        Am reusit sa intelegem cerintele voastre, sa definim in mod eficient necesitatile de logistica pentru orice tip de eveniment in functie de datele acestuia, sa estimam timpul necesar transportului, montajului, asezarii pe pozitie sau demontajului precum si modul cel mai rapid si corect de asamblare a serviciilor si  produselor pe care le oferim. Astfel reusim sa raspundem cu promptitudine oricarei solicitari, oricat ar fi ele de indraznete, oriunde in Romania.

 

 Echipamente utilizate:

 Acest site este propietatea SVF Studio . Toate drepturile rezervate © 2011