Sunetul constitue din punct de vedere fiziologic senzatia produsa asupra organului auditiv de catre vibratiile materiale ale corpurilor si transmise pe calea undelor acustice.Urechea umana este sensibila la vibratiile aerului cu frecventa intre 20 Hz si 20 kHz, cu un maximum de sensibilitate auditiva in jur de 3500Hz.Acest interval depinde nu numai de amplitudinea vibratiei, ci si de varsta si starea de sanatate a individului. Sub amplitudinea de 20 µPa vibratiile nu mai pot fi percepute.Odata cu varsta intervalul de sensibilitate se micsoreaza,in special frecventele inalte devinind inaudibile.Din punct de vedere fizic, sunetul are o definitie mai larga, el nefiind legat de senzatia auditiva: orice perturbatie (energie mecanica) propagata printr-un mediu material sub forma unei unde se numeste sunet. In aceasta definitie se includ si vibratii la frecvente din afara domeniului de sensibilitate al urechii: infrasunete (sub 20 Hz) si ultrasunete (peste 20 kHz).Din punct de vedere muzical (sau estetic), sunetul este o entitate caracterizata de patru atribute: inaltime, durata, intensitate si timbru.Inaltimii sonore ii corespunde frecventa (masurata in Hz). Intensitatii ii corespunde nivelul de intensitate sonora (masurat in dB).Venim in intampinarea dvs. cu experienta, profesionalismul nostru, dar si cu o inalta calitatate a echipamentelor noastre si impreuna facem ca acest eveniment sa fie unul de neuitat atat pentru dvs. cat si pentru invitatii dvs.Asiguram sonorizare pentru orice tip de eveniment (nunta, botez, majorat, petreceri private, conferinte, concerte, etc.).Asiguram echipamentele si infrastructura completa pentru trupe instrumentale, solisti sau orice alt eveniment suplimentar aferent (karaoke, microfoane, lavaliera, mixer sau suplimentarea numarului de boxe).

 

 

 

 

 

VA STAM LA DISPOZITIE CU:

S O N O R I Z A R I

            Pentru achizitionarea serviciului optim necesar evenimentului dvs. nu ezitati sa ne contactati la categoria CONTACT pentru a stabili o intalnire cu unul din specialistii nostri in event planning si faceti organizarea evenimentului dvs. o placere!

             Sistemele de tip truss din aluminiu ne permit sa realizam diverse constructi , careuri sau porti folosite in special pentru standuri expozitionale din cadrul targurilor.

 

             Recomandare: spectacole, lansari de produse, targuri, prezentari de moda , concerte , proiectii outdoor

 

S C E N O T E H N I C A

I N D O O R

O U T  D O O R

 

            Avem experienta in gestionarea logisticii echipamentelor de sonorizare pentru diverse evenimente , de la concerte live , la petreceri in cluburi si petreceri corporate sau private precum nunti, botezuri, aniversari si baluri.Putem sustine evenimente de la 50 la 2000 de persone.

 

 

 

            Acest serviciu este adresat in general organizatorilor de targuri si expozitii prin sonorizari adaptate locatiei si designului de eveniment asigurand si consultanta si asistenta tehnica.

 

 

 Echipamente utilizate:

 Acest site este propietatea SVF Studio . Toate drepturile rezervate © 2011