Fotografia de studio ofera foarte multe avantaje in procesul de creatie, dintre care enumeram : subiectul si fotograful nu sunt deranjati de nimeni pe parcursul sedintei foto, ei au recuzita si camera de machiaj la discretie, lumina este controlata pe tot timpul sedintei, fara interferente, capacitatea de a folosi fundaluri pentru a evidentia mai bine modelul.

              Va putem oferi sedinte foto profesionale si fotobook-uri complete, atat in interior, cat si exterior. Va stam la dispozitie cu servicii fotografice, prin fotografi profesionisti, cu experienta si aparatura foto profesionala.

Realizam fotografii de calitate pentru a va putea promova produsele dvs. Indiferent de instrumentele in care le veti folosi (cum ar fi pliante, cataloage, brosuri, flyere, postere, reclame outdoor, pagini de web sau magazine online).

Intotdeauna niste imagini de calitate vor face diferenta.

 

 

 

Cateva din tipurile de fotografie pe care le realizam in studio sunt:

 

- Sedinte foto individuale

- Sedinte foto tematice pentru diferite sarbatori

- Fotografii tip ( pentru C.V. )

- Fotografie de produs, prenatal, portrete copii, etc.

- Sedinte foto Beauty / Fashion

- Portret aniversar

- Diferite proiecte si concepte

- Pictorial foto

- Foto cover

- Foto ale locatiilor dvs.

                  Pentru achizitionarea serviciului optim necesar evenimentului dvs. nu ezitati sa ne contactati la categoria CONTACT pentru a stabili o intalnire cu unul dintre specialistii nostri in event planning si a face din organizarea evenimentului dvs. o placere!

 Echipamente utilizate:

 Acest site este propietatea SVF Studio . Toate drepturile rezervate © 2011