Firmele nu trebuie sa se limiteze la oferirea bunurilor si a servicilor de calitate, ele trebuie sa-i informeze pe consumatori in legatura cu avantajele acestor bunuri si produse. Pentru aceasta, este necesar ca firmele sa-si utilizeze instrumentele corespunzatoare intr-un mod adecvat. Printre cele mai importante, fiind instrumentele de promovare ale publicitatii, promovarea vanzarilor si a relatiilor publice.

          Publicitatea o putem defini ca fiind orice forma de prezentare si promovare a ideilor, bunurilor si a serviciilor prin mijloacele de informare (ziare, reviste, radiodifuziune, televiziune si a serviciilor internet (site-uri) de catre un sponsor bine precizat).

          Multe organizatii folosesc publicitatea pentru a transmite publicului mesaje referitoare la ele insele, la produsele si serviciile lor, la modul lor de comportament, cu scopul de a determina un anume raspuns din partea acestuia.

Raspunsul poate fi de natura perceptuala: de exemplu, consumatorul isi formeaza anumite pareri in legatura cu un produs sau o marca, aceste pareri putand fi schimbate cu ajutorul reclamei.

Acest raspuns poate fi de natura comportamentala: exemplu, consumatorul cumpara produsul sau sporeste cantitatea cumparata.

            La publicitate nu apeleaza numai firme, ci si organizatii si institutii sociale, cum ar fi institutiile filantropice, muzeele si organizatiile religioase / nonreligioase care isi promoveaza ideile in randurile publicului larg.Publicitatea este o buna metoda de a informa si de a convinge, cu scopul de a crea preferinte pentru un anumit produs sau de a-i motiva pe consumatori sa se orienteze spre un alt produs.

         Tarile Uniunii Europene cheltuiesc anual pentru publicitate aproximativ 45,4 miliarde euro. De asemenea este pronosticata o crestere a cheltuielilor legate de publicitate in majoritatea tarilor Uniunii Europene.

Insusi Henry Ford a spus : ‘Daca as avea 5 creioane si 10 dolari, cu 8 dolari mi-as face publicitate la faptul ca am creioane de vanzare si cu ceilalti 2 dolari mi-as cumpara alte creioane’.

          In ziua de astazi toata lumea a auzit, cel putin, de numele ‘Ford’…Organizatiile se pot ocupa de publicitate in diverse moduri. In cadrul firmelor mici si mijlocii, de aceasta se poate ocupa cineva din departamentul comercial sau cel de marketing. In marile companii pot exista departamente specializate, care sa aiba drept atributii stabilirea bugetului publicitar, colaborarea cu agentiile de profil si derularea de actiuni de publicitate, expozitii cu vanzare si alte forme adiacente.

 

 

VA STAM LA DISPOZITIE CU SERVICII COMPLETE DE GRAFICA SI PUBLICITATE

 

LOGO DESIGN SIGLA FIRMA

 

                Servicii creatie logo, design, sigle corporatii, elemente identitate vizuala, elemente grafice, webdesign. Identitatea vizuala inseamna constructia imaginii de firma si reuneste atat logo-ul companiei, cu simbolurile aferente, cat si metodele de utilizare (dimensiuni, culori, pozitionare, fonturi), adaptate pentru a realiza si alte material, precum ar fi carti de vizita, foi cu antet, plicuri, mape, CD-DVD, toate folosind un stil grafic similar pentru a asigura unitatea tuturor elementelor si pentru a pastra atat coerenta, cat si omogenitate brand-ului.

 

 

CARTI DE VIZITA, ANTET, MAPE DE PREZENTARE, PLIANTE

 

              Concept, grafica si print de materiale, instrumente importante de comunicare si reclama: carti de vizita, foi cu antet, mape de prezentare, pliante, brosuri, cataloage. Materialele de reprezentare, fie ca sunt carti de vizita, flyere, mape, pliante, brosuri sau cataloage de prezentare, care promoveaza cu succes imaginea firmei, a produselor acesteia si aduc un aport important la cresterea potentialului de vanzari.

 

WEBDESIGN, CD DE PREZENTARE, GRAFICA VECTORIALA, BANNERE WEB

 

            Implementam solutii online si servicii de webdesign: site-uri, elemente grafice, grafica vectoriala, grafica 3D, bannere, prezentari interactive.Webdesign-ul presupune realizarea unui site (sau website), incepand cu structurarea aspectului vizual al unui site si integrarea in imagine a diferitelor elemente grafice, continuand cu structurarea continutului pe sectiuni, programarea si introducerea datelor care alcatuiesc continutul website-ului si finalizand cu implementarea website-ului conform standardelor web international acceptate.

GRAFICA MATERIALE PUBLICITARE

 

              Grafica publicitara, machete de presa, grafica publicitara vectoriala, add-uri publicitare, grafica standuri expozitionale, grafica publicitara, etichete pentru produse, grafica materiale de prezentare: grafica cataloage, brosuri, pliante, mape.

                  Grafica vectoriala are marele avantaj de a nu-si pierde calitatea cand este tiparita pe printuri de mari dimensiuni. Grafica vectoriala serveste in general la creareearea siglelor si a logo-urilor. Se mai foloseste ca punct de pornire in editarea 3D, dar si a animatiilor cu aplicatii web sau multimedia.

 

               Pentru achizitionarea serviciului optim necesar evenimentului dvs. nu ezitati sa ne contactati la categoria CONTACT pentru a stabili o intalnire cu unul dintre specialistii nostri in event-planning si faceti din organizarea evenimentului dvs. o placere!

 Echipamente utilizate:

 Acest site este propietatea SVF Studio . Toate drepturile rezervate © 2011 - 2017